Novoform, Elefant, røgbejdset

Novoform, træfigurer.

Dansk design af Kristian Jakobsen.

Elefant udført i røgbejdset ask.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK 275,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Elefant i ask, røgbejdset

Titel: Novoform, Elephant, røgbejdset. 

Materiale: Elefanten er fremstillet af den lyse træsort ask, hvor denne variant fremstår i den rødbrune farve, som træet har fået efter røgbejdsningen. Novoform kan valgt, at alle deres figurer skal være fremstillet af FSC mærket træ.

Elefanten er et af verdens mest ikoniske dyr, kendt og elsket af både børn og voksne for den lange snabel, de store ører og de kloge øjne. Elefanter er omsorgsfulde og empatiske og knytter stærke bånd på tværs af generationer i flokken og så er deres hukommelse kendt af alle. 

Størrelse: H 110 x W 58 x L 110 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

 

Hvad er FCS® mærket træ?

Verdenssamfundet har på tværs af samtlige kontinenter indgået en fælles mærkningsordning for at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst. Træ som er produceret efter og overholder en lang række kriterier kan opnå FSC ® mærket for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Certificeringen som både gælder for træ og papir omfatter særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.

Novoform og bæredygtighed

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.

Hvem er Novoform?

Novoform blev etableret i 2011 som et dansk designfirma som arbejder passioneret med design, æstetik og produkter af en meget høj kvalitet. Et produkt fra Novoform har mange detaljer og samtidig fuldstændigt rene linjer, for når et produkt skal forblive interessant, så skal det stå skarpt og enkelt. Novoform skriver om sig selv, at man hylder enkelthed og stræber efter at skabe produkter, der er værd at eje i lang tid. Som nævnt er Novoform dansk og firmaet holder til i Silkeborg. Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på kontoret.