Novoform, Mary, Christmas figur

Novoform, træfigur.

Motiv: Trænissen Mary, som måler ca. 12,7 cm.

Leveres i æske med farvebilleder på siden.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Novoform julepynt, Mary.

Mary er julemandens trofaste kone, som sørger for at alt fungerer på hjemmefronten, imens julemanden har travlt med de mange julegaver.   

Mary kan bevæge arme og ben, og grydeskeen ligger løst så du kan placere den helt rigtigt. 

Mary er fremstillet af FSC certificeret egetræ og bøgetræ og er håndlavet af dygtige trædrejere med sans for detaljen. 

Figuren har følgende mål: H 127 x W 62 x L 44 mm.

Dansk Design af Kristian Jakobsen, Novoform. 

Figuren bliver leveret i en flot æske med billed på både for- og bagside. Æsken har en god lukke mekanisme, så figuren let kan pakkes ned når julen er ovre.

 

Novoform og bæredygtighed

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.