Novoform, Gorilla

Novoform, træfigurer.

Gorilla i lys hvid eg og ahorntræ, ca. 20 cm i højden.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

799,00DKK 639,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Novoform, en mægtig Gorilla

Gorillaer betragtes som meget intelligente og er en af ​​de største, mest magtfulde levende primater. En gorilla kan grine, sørge og udvikle stærke familiebånd. Gorillaer bor i en familiegruppe, hvor de passer godt på hinanden.

Vores firbenede ven er en uhøjtidelig og engagerende skabning. Han kan spise hele dagen og hygge sig om natten med familien. Det hårde ydre skjuler et stort og blødt hjerte. Derfor er vores GORILLA af træ den perfekte tilføjelse til dit hjem. En gorilla kan godt lave noget rod, hvis du bringer en ind i dit hjem - men bare rolig, vores GORILLA er naturligvis velopdragen.

GORILLA er fremstillet af europæisk hvid eg og ahorntræ.

Novoform, Art.no.: 201840.

  • Materiale: Europæisk hvid eg og ahorntræ.
  • Størrelse: H 200 x 120 x 60 mm.
  • Design: Kristian Jakobsen.

FSC ® er verdens mest ambitiøse globale certificering af ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Der sikres med ordningen at træ og papir for kommer fra veldrevne skove, og der er særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre og i Danmark er kendskabet til mærket støt voksende og i dag genkender 56 % af befolkningen FSC® mærket.