Novoform, Nicholas, Christmas figur

Novoform, træfigur.

Motiv: Trænissen Nicholas, som måler ca. 13 cm.

Leveres i æske med farvebilleder på siden.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Novoform julepynt, Nicholas.

Nicholas er julemanden alle elsker og ikke hans gode humør når han dukker op. I hånden har julemanden sin sæk fyldt med julegaver, altså hvis du har været artig. 

Julemanden Nicholas kan bevæge arme og ben, og sækken ligger løst så du kan placere den helt rigtigt. Halstørklædet skal nok også rettes en smule. 

Nicholas er fremstillet af FSC certificeret egetræ og bøgetræ og er håndlavet af dygtige trædrejere med sans for detaljen. 

Figuren har følgende mål: H 130 x W 70 x L 44 mm.

Dansk Design af Kristian Jakobsen, Novoform. 

Figuren bliver leveret i en flot æske med billed på både for- og bagside. Æsken har en god lukke mekanisme, så figuren let kan pakkes ned når julen er ovre.

 

Novoform og bæredygtighed

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.