Novoform, Garder, Rød gallauniform XL, 22 cm

Fremstillet af FSC ® bæredygtigt træ.

Højde 22 cm (28 cm incl. flag).

Leveres i original Novoform hvid æske med farvet tryk.

Køb i e-mærket dansk webshop.

999,00DKK 877,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Garde i galla uniform, dansk flag, XL

Novoform, Garder i den røde uniform med dansk flag og gevær ved hans side. Denne garde er identisk med den tilsvarende lille garde i samme farver. Denne garde har titlen: Danish Royal Guard XL, hvor XL angiver af denne garde er 22 cm høj og med flaget i hånden hele 28 cm.

Den Kongelige Livgarde er et dansk infanteriregiment, grundlagt i 1658 af kong Frederik III. Livgarden står vagt for den kongelige familie ved Amalienborg og lejlighedsvis ved de andre kongelige slotte og palæer.

Den røde, ceremonielle uniform bæres ved særlige lejligheder og altid sammen med den karakteristiske sorte bjørneskindshue. Den sorte uniform bæres under almindelig vagttjeneste. Denne lille garder er udført i massivt bøge- og egetræ og er håndmalet af dygtige håndværkere med sans for detaljen.

Garderen bærer et M/50 gevær i egetræ og Dannebrog syet i bomuldsstof.

Novoform, Art.no.: 201822.

Materiale: Egetræ, bøgetræ, bomuld.

Størrelse: H 22 cm x W 9,8 cm x L 9,3 cm. Flaget måler 9,5 x 12 cm.

Design: Kristian Jakobsen.

 

Novoform og bæredygtighed

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.

Verdenssamfundet har på tværs af samtlige kontinenter indgået en fælles mærkningsordning for at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst. Træ som er produceret efter og overholder en lang række kriterier kan opnå FSC ® mærket for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Certificeringen som både gælder for træ og papir omfatter særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.