Novoform, Elefant sæt, Natur

Novoform, træfigurer.

Sæt med 2 stk. i naturfarvet asketræ, leveret i to æsker.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

678,00DKK 465,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Stor og lille elefant, Natur

Sæt bestående af to Novoform elefanter i hver sin æske: Elefant og baby elefant i natur ask. 

Novoform anvender kun miljørigtigt træ og selv om elefanterne er eksotiske, så er de fremstillet af europæisk ask, som er mærket med FSC mærket. FSC sikrer at fællet skov erstattes med ny skov. Læse mere om mærkningsordningen på internettet hvor der er 1000-vis af artikler om emnet.

Tilbud: Normalprisen er kr. 678,- | Spar kr. 100,- ved køb af sæt.

Design: Kristian Jakobsen.

Vi pakker gerne elefanterne ind i gavepapir med et pakkebånd som matcher gavepapiret, det gør vi naturligvis gratis og det har ikke indflydelse på leveringstiden. Vi leverer som altid inden for 1-3 dage lidt afhængig af, hvornår du afgiver din bestilling og om du rammer en weekend. Hvis du skal bruge elefanterne som gave, så skriv det i bemærkningsfeltet som kommer i forbindelse med oplysningerne om adresse o.a.  

 

Novoform og bæredygtighed

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.