Novoform, Elefant, sortbejdset

Novoform, træfigurer.

Dansk design af Kristian Jakobsen.

Elefant udført i sortbejdset ask.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK 275,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Elefant i sortbejdset asketræ

Titel: Novoform, Elephant, sort. 

Materiale: Elefanten er fremstillet af den lyse træsort ask, men i denne serie findes der tre varianter, den lyse og en røgbejset og denne sortbejdsede elefant. Novoform har valgt, at alle deres figurer skal være fremstillet af FSC mærket træ.

Elefanten er utvivlsomt verdens mest ikoniske dyr, kendt og elsket af både børn og voksne for den lange snabel, de store ører og de kloge øjne. Elefanter er fra naturens side utroligt omsorgsfulde og empatiske og de knytter stærke bånd på tværs af generationer i flokken. Elefanter opfattes som kloge dyr og de har utvivlsom en fantastisk hukommelse.

Størrelse: H 110 x W 58 x L 110 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

 

Hvem er Novoform?

Novoform blev etableret i 2011 som et dansk designfirma som arbejder passioneret med design, æstetik og produkter af en meget høj kvalitet. Et produkt fra Novoform har mange detaljer og samtidig fuldstændigt rene linjer, for når et produkt skal forblive interessant, så skal det stå skarpt og enkelt. Novoform skriver om sig selv, at man hylder enkelthed og stræber efter at skabe produkter, der er værd at eje i lang tid. Som nævnt er Novoform dansk og firmaet holder til i Silkeborg. Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på kontoret.

Novoform og bæredygtighed

Novoform figurer udføres af FSC træ. FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn. Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.