Novoform, Bunny, Træfigur i ask og egetræ, 11,2 cm

Novoform, træfigur.

Motiv: Ca. 11 cm kanin med navnet Bunny.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb Novoform træfigur i e-mærket dansk webshop.

499,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Trækaninen Bunny i lyst natur ege- og asketræ

Titel: Novoform, Bunny, natural FSC oak and ash wood. 

Materiale: Kaninen er fremstillet i to forskellige lyse europæiske træsorter ask og eg. I denne serie af elefanter finder du også sortbejset- og røgbejset ask. Novoform kan valgt, at alle deres figurer skal være fremstillet af FSC mærket træ.

Størrelse: H 110 x W 58 x L 110 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

Bunny er en glad kanin, som elsker at hoppe ud på nye eventyr - for tænk nu, hvis man kunne finde lidt lækkert at spise? Når Bunny så bliver træt af at hoppe, nyder han at sidde på sin bløde hale og hvile de store fødder alt imens han nysgerrigt holde øje med alt hvad der passerer forbi. 

Størrelse: H 112 x W 50 x L 65 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere bekyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Hint med links: Hvis det ikke lige er Bunny som skal i kassen, så er her et par links enten tilbage til alt fra Novoform. Måske du kan selvfølgelig også kikke lidt på Fablewood, som har andre sjove dyr men dog ingen kanin.