Novoform, Mini Gorilla i ahorn og egetræ, 12,5 cm

Novoform, træfigur.

Motiv: Ca. 11 cm gorilla i ahorn og egetræ.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb Novoform træfigur i e-mærket dansk webshop.

499,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Mini Gorilla i lyst natur ege- og asketræ

Titel: Novoform, Mini Gorilla, natural FSC oak and ash wood. 

Materiale: Gorillaen er fremstillet i to forskellige lyse europæiske træsorter ask og eg. Mini Gorillaen er i familien med den store Gorilla, som er viser herunder.

Størrelse: H 125 x W 80 x L 35 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

Gorillaer betragtes som meget intelligente, og lige som andre store aber kan gorillaer både grine og sørge. De udvikler stærke familiebånd og passer godt på hinanden. Mini Gorilla er selvfølgelig velopdragen, og kan er udformet i FSC certificeret europæisk træ.

Størrelse: H 112 x W 50 x L 65 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere bekyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Hint med links: Hvis det ikke lige er Gorillaen som skal i kassen, så er her et par links enten tilbage til alt fra Novoform. Måske du kan selvfølgelig også kikke lidt på Fablewood, som har et andet bud på en stor abe eller en gorilla.