Badesalt med roser fra Badeanstalten

Badeanstalten, Dans på roser, badesalt, 300g

Badeanstalten, Badesalt.

Dans på roser, med dejlig duft af rosenblade og jasmin.

Fremstillet af naturlige ingredienser og uden brug af kunstig farve og parfume.

Indhold: 300 gram.

Køb dine Badeanstalten produkter i e-mærket sikker dansk webshop.

119,00DKK 79,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Badesalt med rosenblade

Badeanstaltens aromatiske badesalte forvandler et almindeligt karbad eller fodbad til en oplevelse udover det sædvanlige. Når kroppen eller fødderne synker ned i det varme vand blandet med badesalt, så falder der ro over sjælen mens saltet virker og det varme vand virker.

Indhold:

  • Vægt: 300 gram.
  • Ingredienser: Badesaltet er lavet af havsalt indvundet og tørret, dertil tilsat mandelolie og  afslappende æteriske olier i form af palmarosa, citron og sandeltræ. På toppen finder du rosenblade og jasmin. Der er ikke tilsat konserveringsmidler. Badesaltet er velegnet for veganer.
  • Duft og parfume: Badesaltet dufter dejlig forfriskende fordi der er tilsat rene og naturlige æteriske olier.

Fremstilling og emballage:

  • Fremstillingsproces: Badeanstaltens produkter er alle håndlavede på egne linjer hvor produkterne blandes, tappes og etiketterne sættes på. Hele produktionen foregår i Danmark.
  • Emballage: Badesaltet leveres i en klar plastikkrukke med sort låg. I dag skal vi alle sortere affald og denne krukke og låg skal blot smides i containeren for genbrugsplast. 

Karbad: Badekarret fyldes med vand og tilsættes 5-10 spsk. badesalt. Slap af og nyd den friske aroma med kroppens porre åbnes i det varme vand.

Fodbad: Tilsæt 2-4 spiseskefulde badesalt til en balje med varmt vand. Det fleste af os får hård hud under fødderne og hvis du ikke går til fodterapeut, så kan du med de rigtige værktøjer selv give dine fødder en god gang fodpleje, se link herunder.

Gode links, så du let kan komme videre. Alt det gode fra Badeanstalten finder du her, alle de andre gode badesalte finder du her og har du brug for produkter til fodpleje, så har du linket til fodpleje her.