Shampoo Mild, 250 ml fra Badeanstalten

Badeanstalten, Shampoo Mild, 250 ml

159,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Badeanstalten, mild shampoo og glansfuldt hår. 

Badeanstaltens perfekte løsning til sundt og glansfuldt hår. Den sulfatfrie pleje shampoo er lavet med omhyggeligt udvalgte milde vaskeaktive stoffer, der effektivt renser håret og hovedbunden uden at strippe det for naturlige olier. Mild shampoo er en daglig shampoo, der passer til alle hårtyper og efterlader håret blødt og let at rede ud.

Nænsom rensning: Mild shampoo er en shampoo, der virkelig lever op til sit navn. Den skånsomme formel er fri for SLS og SLES, som kan være hårde mod hår og hovedbund. Badeanstaltens shampoo er fremstillet med omhu, så den renser dit hår og din hovedbund på en effektiv måde, men stadig bevare den naturlige balance i dit hår. Det betyder, at du kan bruge Mild shampoo hver dag, uden at bekymre dig om at udtørre eller beskadige dit hår.

Glansfuldt og let at rede ud: Mild shampoo indeholder blødgørende ingredienser der efterlader dit hår glansfuldt og fyldigt, så det ser sundt og velplejet ud. Mild shampoo gør dit hår let at rede ud, så du kan style det præcis, som du ønsker det.

Forfriskende duft: Med Mild shampoo får du ikke bare sundt og glansfuldt hår, men også en dejlig duftoplevelse. Badeanstaltens milde shampoo har en forfriskende duft af agurk, der efterlader dit hår og din hovedbund med en mild og behagelig duft hele dagen.

Duft: En forfriskende duft af agurk.

Indhold: 250 ml med fliptop låg.

Fremstillet: Shampoo’en er fremstillet i Danmark af Badeanstalten.

Vegan.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores ansigtsmasker både i pulver som dem fra Badeanstalten og nogle af de cremede fra de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for shampoo.