Badeanstalten Saltskrub, Agurk og Mynte 200 ml.

En unik og grøn saltskrub med mynte og agurkekerneolie. god mod tør hud.

Duft af agurk og mynte.

179,00DKK 129,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Saltskrub agurk og mynte

Badeanstaltens skønne saltskrub har Et frisk strejf af mynte men ellers er det agurken som den gennemgående og særlige ingrediens. Saltskrubbens indhold af havsalt fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, mens den plejende olie fra mandel og raps efterlader huden blød og glat. Saltskrubben indeholder ligeledes agurkekerneolie, som er yderst effektiv til at behandle tør hud, da olien er rig på essentielle fedtsyrer, der hjælper med at opretholde hudens fugtbalance, blødhed og smidighed. Brug Badeanstaltens saltskrub Agurk og Mynte i både brusebadet og i et karbad når huden skal forkæles lidt ekstra.

Indhold:

  • Vægt: 200 ml.
  • Ingredienser: Saltskrubben er fremstillet af havsalt, plejende olie fra mandel og raps og agurkekerneolie.
  • Duft og parfume: Saltskrubben dufter og denne duft stammer fra naturlige æteriske olier mynte, der er således ikke tale om parfume som kunstig tilsat duft.

Fremstilling og emballage:

  • Fremstillingsproces: Badeanstaltens produkter er alle håndlavet på eget anlæg, hvor hele produktionen foregår. I Nørresundby blandes produkterne, tappes og etiketterne sættes på, det hele foregår manuelt på eget anlæg.
  • Emballage: Saltskrubben leveres i en klar plastikkrukke med sort låg. I dag skal vi alle sortere affald og denne krukke og låg skal blot smides i containeren for genbrugsplast.

Anvendelse: Rør olie og saltet sammen med en teske til en jævn blanding. Tag en lille portion saltskrub op i hånden og massér med blide cirkelbevægelser med våde fugtede hud. Skyl derefter huden og dup huden med et blødt håndklæde.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores saltskrub fra både Badeanstalten og de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for saltskrub.