Shampoo Willow, 250 ml fra Badeanstalten

Badeanstalten, Shampoo Willow, 250 ml

159,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Shampoo mod skel, rødme og kløe

Badeanstalten, Willow Shampoo er resultatet af et samarbejde med den spændende Nordjyske pilefarm Salixin. Salixin producerer COSMOS certificeret økologisk pileekstrakt der har dokumenteret effekt mod skæl og kløe og rødme. Willow Shampoo indeholder 2% ekstrakt fra dansk rødpil. Willow shampoo er endvidere en sulfatfri shampoo der er fremstillet af meget milde vaskeaktive stoffer. Den har et lækkert fyldigt skum og håret efterlades rent, glansfuldt og let at rede ud.

COSMOS certificeret økologisk pileekstrakt: I Tylstrup, Nordjylland ligger Salixins gård smukt omkranset af økologiske pilemarker så langt øjet rækker. Salixin er en innovativ virksomhed der selv står selv for alle led i forsyningskæden lige fra dyrkning af pil til produktion af bl.a. den rødpile ekstrakt vi bruger i vores shampoo.

Effektiv mod skæl og kløe/rødme: Rødpile ekstrakt fra Salixin indeholder det naturlige aktivstof salicylic acid, rødpile ekstraktet har dokumenterede effekt mod skæl og kløe/rødme i hovedbunden ved 2%. Lad shampooen virke i hovedbunden i et lille stykke tid før du skyller den ud.

Blødt og glansfuldt hår: Willow shampoo er fremstillet af meget milde vaskeaktive stoffer og indeholder ikke SLS og SLES der i nogle tilfælde kan irritere hovedbunden og udtørre håret. Badeanstalten Willow shampoo indeholder endvidere blødgørende ingredienser der gør håret glansfuldt og let at rede ud og style.

Duft: En diskret duft af cedertræ og vild kaprifolie.

Indhold: 250 ml med flip top låg.

Fremstillet: Shampoo’en er fremstillet i Danmark af Badeanstalten.

Vegan.