Badeanstalten, Conditioner mild, 250 ml

Badeanstalten.

Conditioner - Balsam.

Fremstillet af naturlige ingredienser og uden brug af kunstig farve og parfume.

Indhold: 250 ml.

Køb dine Badeanstalten produkter i e-mærket sikker dansk webshop.

129,00DKK 99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Conditioner fra Badeanstalten

Badeanstalten all hairtypes mild Conditioner er en mild balsam til alle hårtyper. Denne conditioner er dobbelt virkende idet den både trænger ned i hovedbunden som plejes med ingredienserne og samtidig trænger denne conditioner ind i hårets revner og sprækker, så det efterfølgende kommer til at fremstå både blødt og glansfuldt. 

Indhold: Kokosolie og jojobaolie.

Anvendelse: Badeanstalten conditioner fordeles godt i rent vådt hår. Balsam skal både fordeles i hele håret og masseres ind i hovedbunden. For at få den mest optimale effekt skal contitioner have lov til at virke i 2-5 minutter, så det kan trænge godt ind i hårerne og hovedbunden, herefter skylles håret rigtig godt og grundigt. 

Indhold: 250 ml med flip top låg.

Fremstillet: Shampoo’en er fremstillet i Danmark af Badeanstalten.

Vegan.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores hårplejeprodukter shampoo, conditioner, hårkur og meget andet fra både Badeanstalten og nogle af de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for shampoo.

Emballage og miljø: Når flasken er tom, så skal du skrue låget af og smide både flaske og låg i container for plastikaffald. Nogle sorteringsanlæg kan i dag adskille forskellige plasttyper fra hinanden, man naturligvis kun hvis de er adskilte. Flasken skal ikke skylles eller vaskes, blot tømmes ved aflevering i container.