BAdesalt med duft af Agurk og Mynte fra Badeanstalten

Badeanstalten, agurk og mynte badesalt 300g

En dejlig badesalt til fodbad eller karbad, her er nok til flere timers velvære af krop, fødder og sind.

Agurk og mynte er en frisk badesalt fra Badeanstalten.

119,00DKK 79,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Badesalt med et frisk stref af mynte

Badeanstaltens aromatiske badesalt forvandler et almindeligt karbad eller fodbad til en oplevelse udover det sædvanlige. Når kroppen eller fødderne synker ned i det varme vand blandet med badesalt, så falder der ro over sjælen mens saltet og det varme vand virker.

Indhold:

  • Vægt: 300 gram.
  • Ingredienser: Badesaltet er lavet af havsalt indvundet og tørret, dertil er tilsat koldpresset agurkekerneolie og forfriskende mynte. Der er ikke tilsat konserveringsmidler. Badesaltet er velegnet for veganer.
  • Duft og parfume: Badesaltet dufter dejlig forfriskende fordi der er tilsat rene og naturlige æteriske olier.

Fremstilling og emballage:

  • Fremstillingsproces: Badeanstaltens produkter er alle håndlavede på egne linjer hvor produkterne blandes, tappes og etiketterne sættes på. Hele produktionen foregår i Danmark.
  • Emballage: Badesaltet leveres i en klar plastikkrukke med sort låg. I dag skal vi alle sortere affald og denne krukke og låg skal blot smides i containeren for genbrugsplast. 

Karbad: Badekarret fyldes med vand og tilsættes 5-10 spsk. badesalt. Slap af og nyd den friske aroma med kroppens porre åbnes i det varme vand.

Fodbad: Tilsæt 2-4 spiseskefulde badesalt til en balje med varmt vand. Det fleste af os får hård hud under fødderne og hvis du ikke går til fodterapeut, så kan du med de rigtige værktøjer selv give dine fødder en god gang fodpleje, se link nederst.

Gode links: Alt det gode fra Badeanstalten finder du her. Vil du se alle Badeanstaltens og alle de andre gode badesalte, så har vi samlet dem ét sted for at gøre det let for dig. Til sidst har vi samlet badesalt og produkter til fodpleje ét sted, så prøv at kikke her på linket til fodpleje.