Ulrich natürlich, afspændingsmiddel, 5 liter

Ulrich natürlich afspændingsmiddel.

Økologisk, vegan og miljørigtig leveret i refill dunk.

Indhold: 5 liter.

Køb Ulrich natürlich i e-mærket dansk webshop.

350,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Refill afspændingsmiddel.

Afspændingsmiddel til alle typer opvaskemaskiner. Dunken er tænkt som refill for den lille flaske med 500 ml eller hvilken som helst anden flaske som er velegnet til formålet. 

Indhold: Dunk med 5 liter.

Ingen farve- duft- eller konserveringsmidler. Vegan og fremstillet af fornybare råvarer.

Afspændingsmiddel egenskaber:

  • Forhindrer kalkaflejringer
  • <5% nonioniske tensider af vegetabilsk oprindelse
  • Giver stribefrit og pletfrit service
  • Følger retningslinjerne fra den tyske forening til dyrernes beskyttelse 

Mærkning / certifikater: Ulrich natürlich afspændingsmiddel er certificeret af ECO-Control efter de nyeste Nature Care Products standarder. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og et kvalitetssikringssystem indenfor non-food området. 

NCP standarden omfatter særligt vaske- og rengøringsmidler, tekstiler og læderpleje. Da en vaske eller pleje i videre forstand aldrig helt kan undgå at påvirke miljøet, sætter denne standard regler for at indholdsstoffer og produceringen skal være i samklang med naturen. Standarden er underlagt reglerne fra EU-Öko-Vo 834/2007 og 889/2008.

Ny dansk mærkningsordning: Afspændingsmidlet overholder 2023 reglerne for mærkning jf nyt EU direktiv med advarselsmærkat, faresætninger og sikkerhedssætninger. På bagsiden af flasken finder du derfor en dansk etikette, som du også kan læse ved at klikke på det supplerende billedet.    

Opvasketabs, afspændingsmiddel, salt og opvaskemaskinerens bl.a. fra Dr. Beckmann her, så klik her for opvask og køkken for en samlet oversigt.