Opvasketabs alt-i-en, 30 stk. fra Grøn Balance

Grøn Balance, Opvasketabs alt-i-en, 30 stk.

Grøn Balance, Opvasketabs.

Maskinopvasketabs, æske med 30 stk.

Miljømærkning: Svanemærket, Asthma Allergy Nordic.

Køb i e-mærket og sikker webshop, levering 1-3 dage.

35,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Maskin opvasketabs alt-i-en tabs

Grøn Balance, Miljø, All in one, Opvasketabs. Opvasketabsene er glasbeskyttende og indeholder afspænding og filtersalt. 

Dosering: Vær opmærksom på hårhedsgraden af det vand du får fra vandværket. Du kan skrive "Vandets hårdhed" i søgefeltet på din PC så får du et kort og flere artikler om vand. Hårdhedsgraden skal du bruge når din opvaskemaskine skal indstilles i forhold til salt og afspændingsmiddel. Du kan fordel fylde din opvaskemaskine helt op med bestik, glas og service, processen i maskinen kan let håndtere en fyldt maskine. 

Nej, du skal ikke skylle porcelænet af inden du kommer det i opvaskemaskinen. Et godt råd er imidlertid, at kartofler, ris og pasta kan have svært ved at slippe, så brug den grove opvaskebørste til at fjerne denne type madrester. Maskinen er indstillet til at håndtere madrester, så spar på afskylningen inden påfyldning. 

Indhold: 30 stk.

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger Det Nordiske Svanemærke, Asthma Allergy Nordic og Vegan. 

Godt link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter til tøjvask og pletfjerning i en katogori så du kan sammenligne Grøn Balance med andre produkter, så klik her på midler til opvaskemaskinen, du kan også klikke her for alt fra Grøn Balance eller øverst på siden kan du se og klikke på vores hovedkategorier.