Grøn Balance, Baderum

Grøn Balance, Baderum rengøring, 500 ml spray

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Baderum er et rengøringsmiddel til sanitet og afkalkning.


Indhold: 500ml. spray


Køb og betalt i e-mærket webshop.

21,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Baderums rengøring og kalkfjerner

Anvendelse: Grøn Balance Baderum Spray er en klar til brug spray til rengøring af bad, vask, fliser, blandingsbatteri, sanitet og andre overflader med tildens til kalkaflejringer. Baderum er fri for parfume og farve.

Fjerner kalk og snavs.

Dosering og brug: Spray direkte på området som skal rengøres i en afstand på ca. 25 cm. Lade Baderum virke i 2 minuttet og skyl efter med vand. Polér med en tør klud for skinnende ren overflade. Skyl og tør hænderne efter kontakt med rengørings- og afkalkningsmidlet.

Hint: For at skåne fugerne mest muligt skylles de over før afkalkningsprocessen påbegyndes.

Indhold: 500 ml.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, skrues låget af flasken og begge dele smides i container for plastik. Adskil flask og låg fordi nogle sorteringsanlæg kan sortere i forskellige plasttyper

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger Det Nordiske Svanemærke, Asthma Allergy Nordic og Vegan. 

Godt link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter til tøjvask og pletfjerning i en katogori så du kan sammenligne Grøn Balance med andre produkter, så klik her på toilet og vådrum, du kan også klikke her for alt fra Grøn Balance eller øverst på siden kan du se og klikke på vores hovedkategorier.