Maskin opvaskemiddel, All-in-one gel fra Grøn Balance

Grøn Balance, Maskin opvaskemiddel, All-in-one gel

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Maskinopvask - flydende.


Indhold: 650ml., nok til 38 stk. opvaskemaskiner


Køb i e-mærket webshop.

48,75DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Grøn Balance, Flydende maskin opvaskemiddel

Danske Grøn Balance har udviklet dette maskin opvaskemiddel, som er flydende i stedet for de almindelige og almindelige opvasketabs. 

Maskin opvaskemidlet erstatter således opvasketabs. Produktet indeholder både sæbe, salt og afspændingsmiddel.

Flydende maskin opvaskemiddel til områder med blødt vand: Bor du et sted hvor der er blødt vand med en hårdhedsgrad under 15dH, så behøver du ikke ekstra salt eller skyllemiddel. Men mange opvaskemaskiner vil komme med advarsel om manglende salt eller afspændingsmiddel, så læs i brugsvejledning om du kan slå disse advarsler fra. Du kan også sætte doseringen af salt og afspændingsmiddel på et minimum, så tilgodeser du maskinen og forbruget bliver yderst minimal. 

Flydende maskin opvaskemiddel til områder med hårdt vand: Store dele af det østlige Jylland, Fyn og Sjælland har middelhårdt til hårdt vand og disse steder skal der tilføres ekstra salt og afspændingsmiddel til maskinopvasken for at sikre, at porcelæn, service og glas bliver helt rent og med høj glans.

Dosering: Til en almindelig fyldt opvask skal du dosere med 17 ml. Et lille snapseglas svarer til 20 ml. Du skal hælde det flydende maskin opvaskemiddel i opvaskemaskinens sæberum, herefter lukke du låget og maskinen, så er den klar til opvask.

Gode råd:

  • All-in-one gel er effektiv fra 45C
  • Fjerne grove madrester fra tallerkner og bestik, det er ikke nødvendigt at skylle af.
  • Spar miljøet, følg doseringsvejledningen og vask altid med fuld maskine.
  • Spar energi, vand og penge ved af vælge et ECO-program eller lav temperatur.
  • Skyl og tør hænderne efter kontakt med opvaskemidlet.

Mærkning: Flasken er mærket med Det nordiske Svanemærke og Asthma Allergy Nordic og Vegan. Samtidig fremgår det, at produktet er fri for parfume og farve. 

Indhold: 650 ml i flaske med flip-disk låg, nem at åbne, nem at lukke.

Affaldssortering: Når flasken er tømt så skrues låget af flasken og begge dele smides i container for plastikaffald. Mange af de automatiske sorteringsanlæg vi har rundt i landet er blevet så avanceret at de kan skelne forskellige plasttyper fra hinanden. Ofte er låg og flaske forskellige typer plast, så når vi skruer låget af så får vores affald højere værdi idet større mængder plast kan gå direkte til genanvendelse.  

Gode links til andre sider som måske er relevante for dig: Klik her for link til opvaskebørster og klik her for alle Grøn Balance produkterne både rengøring og plejeprodukter. Øverst på siden finder du vores hovedprodukter.