Toukan sæt, 2 fugle fra Novoform

Novoform, Toukan sæt, 2 fugle

Novoform, træfigurer.

Sæt med 2 stk. Toukan fugle, leveret i to æsker.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

798,00DKK 590,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Tukan fugle i sæt

Fugle har det med at samles nogle stykker og gerne et par. Vi har derfor samlet 2 stk Novoform Tukan fugle i et sæt med en small og en large.

Tilbud: Normalprisen er kr. 798,- | Spar kr. 100,- ved køb af sæt.

Novoform, Tukan fuglene er fremstillet i europæisk egetræ som er mærket med FSC mærket. Træer og skove som fælles bliver ved FSC produktion erstattet med mindst tilsvarende skov som er ryddet. Samtidgi beskyttes dyr og planter i områder med fældning. 

Dansk design: Kristian Jakobsen.

 

Novoform og bæredygtighed

FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.