Meraki gaveæske, Foot Spa

179,00 DKK 129,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Fodplejesæt, Badesalt og fodcreme

Gaveæsken indeholder to forskellige produkter og er pakket i en flot og dekorativ æske. Gaveæsken er en fin gaveidé til både mænd og kvinder. Alle har gavn og glæde af et dejligt fodbad, som både er afslappende og dejligt forfriskende. Giv dig tid til at nyde det og som altid og ofte glemt, så skal fødderne efter endt fodbad smøres ind i en fodcreme. Tørre fødder, hæle og tæer skaber mulighed og grobund for hård hud, så hold altid dine fødder bløde. Æsken indeholder to produkter som bruges som anvist.

Badesalt: Kom saltet i en balje med lunkent vand og rør rundt. Du skal bruge 2-3 spiseskefulde til 5 liter vand. Sæt dig ned og giv fødderne et velfortjent fodbad, mens du nyder en forfriskende duft eukalyptus, mynte og lime. Meraki, Foot Salt – Softens, soothes and revives tired and aching feet.

Fodcreme: Cremen påføres altid på renvaskede og tørre fødder, så skidt, fugt og snavs ikke indkapsles. Massér fødderne ved brug af cremen. Fodcremen er særligt egnet til brug om natten. Sikrer en lang fugtgivende pleje af dine fødder. Fodcremen absorberes hurtigt og gør fødderne bløde og glatte. Meraki, Foot Cream – with a touch of herbs.

Indhold: 230 gram fod badesalt i krukke. 100 ml fodcreme i tube.

Fabrikat: Produkterne er fremstillet af danske Meraki.