Meraki All-Round Cleaning, 1000 ml

169,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Merki, Universal rengøringsmiddel.

Til den daglige almindelige rengøring anvendes et universal rengøringsmiddel som kan løsne skidt og fjerne fedt fra overflader og Meraki All-Round Cleaning er et godt og Svanemærket produkt.

Meraki All-Round Cleaning kan anvendes fra let til dybdegående rengøring og dette universal rengøringsmiddel klarer det hele. Du kan bruge produktet når du skal moppe gulvet, rengøre badeværelset og fjerne genstridige pletter fra enhver vaskbar overflade. Uanset om du skal til at lave en seriøs forårsrengøring eller ønsker at slippe af med en enkelt plet, gør denne universalrens det trick. Nyd et pletfrit hjem og den friske duft af citrus og blomster.

Dosering: Til 4L vand anvendes 15 ml til let rengøring, 25 ml til normal rengøring og 35 ml til kraftig rengøring. Ved genstridige pletter, brug ufortyndet på en våd klud og vask af. Velegnet til alle vaskbare overflader.

Indhold: 1000 ml.

Emballage: Flaske med skruelåg, en PET flaske med PP låg. Når flasken er tømt smides begge dele i plastik genbrugscontaineren alternativt på genbrugspladsen hvor der mange steder kan sorteres i plastiktyper.

Mærkning: Produktet er mærket med Svanemærket og faremærket en rød firkant med et udråbstegn.