Meraki Body lotion, Meadow Bliss, 275 ml

Meraki bodylotion fra serien Meadow Bliss.

Indhold: 275 ml. i flaske med pumpe.

Miljømærkning: Ja, flere.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

169,00DKK 129,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Bodylotion, Meadow Bliss fra Meraki

Meraki Body Lotion er certificeret af EcoCert og Cosmos Organic.

Denne bodylotion fra Meraki har lige som de andre produkter i Meadow Bliss serien en dejlig frisk og aromatisk duft fra de æteriske olier som er tilsat denne bodylotion. På etiketten står der på engelsk ”Caring and effective with oats and acerola extract” som oversat betyder Plejende og effektiv med havre og acerolaekstrakt og hvad er så acerola. Acerola er en tropisk bærfrugt med et højt indhold af C-vitamin. Frugten kaldes også for Barbados Cherry. Acerola er kendt på det danske marked, hvor Acerola sælges som tablet eller i pulverform med højt C-vitamin indhold.

Vejledning til brug: Påfør en passende mængde bodylotion og den rene og tørre hud. Hvis kroppen er fugtig efter baddet, så vil vandet forhindre den tykkere flydende bodylotion i at trænge ind i huden, Huden kommer til at virke fedtet og glat, sker dette ved en fejl så fortsæt med at gnide hænderne.

Indhold: 275 ml. i rødbrun plastikflaske med sort pumpe.

Placering: Mange har deres flaske med bodylotion stående i brusenichen på en hylde eller på en rist. Har du god plads og vil du gøre det lidt praktisk, så kan du købe et vægophæng så flasken altid er samme sted og så du ikke skal til at lede efter den. Du han som tilbehør købe et vægophæng, som er identisk med de Meraki vægophæng man bruger til den flydende håndsæbe, opvaskemiddel med flere. Se vægophæng nederst på denne side hvor vi har lagt nogle billeder frem.

Emballage: Flasken og pumpen er fremstillet af to forskellige plastmateriale PET og PP, derfor skal du når den tomme flaske smides ud, skrue pumpen fra flasken og smid begge dele i container for plastik. Flere af vores affaldssorteringsanlæg er i dag i stand til at sortere de forskellige plasttyper fra hinanden, derfor bliver værdien og genbrugsgraden af vores affald også kraftigt forøget.

Hvem er Meraki?

Meraki er en dansk familieejet multibrand-virksomhed, der er dedikeret til at skabe elegant designede produkter og inkorporere aktuelle forbrugertrends. Selv skriver de på deres hjemmeside at innovation og kreativitet løber i deres DNA. Meraki’s historie begyndte i 2002 under navnet House Doctor, et navn som afspejler hvem men er – og firmaets formål, siden da er flere mærker kommet til herunder Meraki.

Links til andre produkter

Var denne Meraki Meadow Bliss ikke lige den bodylotion du ønskede og vil du se flere af vores andre produkter, så klik her på bodylotion, så finder du alle vores bodylotions fra Meraki men også fra andre danske firmaer. Du kan også klikke på link til Meraki, så fører vi dig til siden med alt fra Meraki.