Meraki Body Wash, Meadow Bliss, 490 ml

Meraki Body Wash fra serien Meadow Bliss.

Indhold: 490 ml. i flaske med pumpe.

Miljømærkning: Ja, flere.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

159,00DKK 119,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Body Wash, Meadow Bliss fra Meraki

Meraki Body Wash er certificeret af EcoCert og Cosmos Organic. Denne Body Wash fra Meraki har lige som de andre produkter i Meadow Bliss serien en virkelig dejlig duft fra de æteriske olier som er tilsat body wash.

På etiketten står der på engelsk ”Caring and effective with oats and acerola extract” som oversat betyder Plejende og effektiv med havre og acerolaekstrakt og hvad er så acerola. Acerola er en tropisk bærfrugt med et højt indhold af C-vitamin. Frugten kaldes også for Barbados Cherry. Acerola er kendt på det danske marked, hvor Acerola sælges som tablet eller i pulverform med højt C-vitamin indhold.

Vejledning til brug: Påfør en passende mængde flydende Body Wash på den fugtige hånd, skum op og skyl godt efter med rent vand. Ved at skylle kroppen først, så den er godt gennemfugtet, så sparer du på dels på din Body Wash, dels og mere vigtigt er det, at den påførte Body Wash mere let fordeles til alle dele af kroppen. Du bliver ganske enkelt renere.

Indhold: 490 ml. i rødbrun plastikflaske med sort pumpe.

Placering: De fleste har deres Body Wash stående på en lille hylde eller rist i brusenichen, men har du pladsen til det, så kan du overveje om det er mere praktisk med et eller flere vægophæng. Overvej et vægophæng til shampoo og et til Body Wash, muligheden er i hvert tilfælde til stede. Nederst på siden viser vi vægophængene som passer til alle flasker med flydende sæbe, håndlotion, Body Wash, shampoo m.fl.

Emballage: Flasken og pumpen er fremstillet af to forskellige plastmateriale PET og PP, derfor skal du når den tomme flaske smides ud, skrue pumpen fra flasken og smid begge dele i container for plastik. Flere af vores affaldssorteringsanlæg er i dag i stand til at sortere de forskellige plasttyper fra hinanden, derfor bliver værdien og genbrugsgraden af vores affald også kraftigt forøget.

Hvem er Meraki?

Meraki er en dansk familieejet multibrand-virksomhed, der er dedikeret til at skabe elegant designede produkter og inkorporere aktuelle forbrugertrends. Selv skriver de på deres hjemmeside at innovation og kreativitet løber i deres DNA. Meraki’s historie begyndte i 2002 under navnet House Doctor, et navn som afspejler hvem men er – og firmaets formål, siden da er flere mærker kommet til herunder Meraki.

Links til andre produkter

Var denne Meraki Meadow Bliss ikke lige den sæbe du ønskede og vil du se flere af vores andre produkter, så klik her på Flydende håndsæbe, så finder du alle sæberne og Body Wash fra Meraki men også fra andre danske firmaer. Du kan også klikke på link til Meraki, så fører vi dig til siden med alt fra Meraki.