Opvaskemiddel Blossom 1000 ml fra Meraki

Meraki Opvaskemiddel, Blossom Breeze, 1000 ml

Meraki Opvaskemiddel.

Serie: Blossom Breeze.

Miljømærkning, Ja, flere.

Indhold: 1000 ml i flaske med pumpe.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

179,00DKK 134,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Meraki opvaskemiddel, Blossom Breeze

Meraki opvaskemiddel Blossom Breeze er et Svanemærket opvaskemiddel, mild og med en duft af friske blomster.

Hint: Spar på opvaskemidlet. Når du fylder vand i en balje, så spar på dit opvaskemiddel for det er ikke til nogen nytte at bruge for meget, glassene, servicen og bestikket bliver ikke mere rent, til gengæld er der mere vand med sæbe som renseanlægget skal håndtere. Meraki har på alle deres opvaskemidler monteret en doseringspumpe. Faktisk er de kun nødvendigt at bruge bare 2 ml opvaskemiddel til 5 liter vand.

Et opvaskemiddel er en fedtløsnende sæbe og dette produkt kan umiddelbart anvendes som et universalt rengøringsmiddel.

Meraki produkter er dekorative og denne rødbrune plastikflaske med en etikette som matcher flaskens farve er så dekorativ, at den faktisk pynter på køkkenbordet.

Indhold: 1000 ml i flaske med pumpe.

Mærkning: Svanemærket. Nye regler i EU foreskriver nu, at produkter som ved forkert brug kan være farlige, skabe allergiske reaktioner, derfor har mange almindelige husholdningsprodukter får tilføjet et " ! " i en rød firkant, således også dette Meraki produkt. På bagsiden af etiketten kan man læse om forholdsregler.

Prøv også den prisvindende opvaskebørste fra Meraki med træskafter i sort eller bambus og med runde udskiftelige børstehoveder. Meraki er et dansk firma som blandt andet udvikler og producerer produkter til husholdning.

Aktuelt kan du købe opvaskemiddel i tre forskellige duftvarianter og flasker i to forskellige størrelser.