Volumising Shampoo, 490ml fra Meraki

Meraki Volumising Shampoo, 490ml

Meraki, Volumising Shampoo.

Indhold: 490 ml i flaske med pumpe.

Miljømærkning: Ja, flere.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

185,00DKK 135,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Meraki Shampoo, Volumen

Giv dit fine men flade hår et boost med denne fortykkende, luftige, volumen shampoo fra Meraki. Shampoo'en indeholder provitamin B5 som plejer håret mens et ærteprotein danner en film over hver hårstrå, hvilket før det fyldigere, glattere og silkeagtig blødt.

Nyd en blød skum og en raffineret duft med noter af rose, jasmin og med et strejf af moskus

Vejledning: Fugt dit hår inden du påfører shampoo, derefter masseres shampooen ned i hårbunden og ude i alle hårerne. Skyld derefter håret med lunkent vand. Velegnet til daglig brug.

Indhold: 490 ml i flaske med pumpe.

Hint: Tøver du med denne Meraki shampoo eller de relaterede som du kan se nederst på siden, så kan du se alle vores shampoo også andre fabrikater ved at klikke på dette link til shampoo. Klik her for alt fra Meraki

 

Emballage: Alle Meraki shampoo flaskerne er fremstillet i plastik og det samme er pumpen. Når flasken er tømt, så skrues pumpen og flasken fra hinanden og begge dele smides i container for plastikaffald. Når delene adskilles, så skyldes det, at nogle af de nyeste sorteringsanlæg er i stand til at sortere forskellige plastiktyper fra hinanden, og derved øges effektiviteten og miljøaftrykket bliver mindre. Du skal ikke bruge vand eller energi i form af varmt vand for at gøre emballagen ren, den skal blot tømmes.