Meraki håndlotion, Meadow Bliss, 275 ml

Meraki håndlotion fra serien Meadow Bliss.

Indhold: 275 ml. i flaske med pumpe.

Miljømærkning: Ja, flere.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

139,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndlotion, Meadow Bliss fra Meraki

Meraki Hand Lotion er certificeret af EcoCert og Cosmos Organic. Denne håndlotion fra Meraki har lige som de andre produkter i Meadow Bliss serien en dejlig frisk og aromatisk duft fra de æteriske olier som er tilsat håndlotionen. På etiketten står der på engelsk ”Caring and effective with oats and acerola extract” som oversat betyder Plejende og effektiv med havre og acerolaekstrakt og hvad er så acerola.

Acerola er en tropisk bærfrugt med et højt indhold af C-vitamin. Frugten kaldes også for Barbados Cherry. Acerola er kendt på det danske marked, hvor Acerola sælges som tablet eller i pulverform med højt C-vitamin indhold.

Vejledning til brug: Påfør en passende mængde håndlotion og de rene og tørre hænder. Hvis hænderne er fugtige, så vil vandet forhindre den tykkere flydende håndlotion i at trænge ind i huden, Huden kommer til at virke fedtet og glat, sker dette ved en fejl så fortsæt med at gnide hænderne.

Indhold: 275 ml. i rødbrun plastikflaske med sort pumpe.

Placering: De fleste har deres håndlotion stående ved siden af køkkenvasken eller vasken i badeværelset. Har du god plads og vil du gøre det lidt praktisk, så kan du købe et vægophæng så flasken altid er samme sted og rengøring af bordet bliver betydeligt lettere. Det ophæng, som du skal bruge er identisk med de Meraki vægophæng man bruger til den flydende håndsæbe, opvaskemiddel med flere. Se vægophæng nederst på denne side hvor vi har lagt nogle billeder frem.

Emballage: Flasken og pumpen er fremstillet af to forskellige plastmateriale PET og PP, derfor skal du når den tomme flaske smides ud, skrue pumpen fra flasken og smid begge dele i container for plastik. Flere af vores affaldssorteringsanlæg er i dag i stand til at sortere de forskellige plasttyper fra hinanden, derfor bliver værdien og genbrugsgraden af vores affald også kraftigt forøget.

Hvem er Meraki?

Meraki er en dansk familieejet multibrand-virksomhed, der er dedikeret til at skabe elegant designede produkter og inkorporere aktuelle forbrugertrends. Selv skriver de på deres hjemmeside at innovation og kreativitet løber i deres DNA. Meraki’s historie begyndte i 2002 under navnet House Doctor, et navn som afspejler hvem men er – og firmaets formål, siden da er flere mærker kommet til herunder Meraki.

Links til andre produkter

Var denne Meraki Meadow Bliss ikke lige den håndlotion du ønskede og vil du se flere af vores andre produkter, så klik her på håndcreme, så finder du alle vores håndcremer og håndlotions fra Meraki men også fra andre danske firmaer. Du kan også klikke på link til Meraki, så fører vi dig til siden med alt fra Meraki.