Meraki, udskiftelige børstehoveder, 2 stk

89,00 DKK 49,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Meraki børstehoveder til opvaskebørste

Når din opvaskebørste er træt, slidt og stråene vender i alle mulige retninger, så skifter du naturligvis opvaskebørsten ud eller rettere, det behøver du ikke længere. Danske Meraki laver ikke alene stilrene opvaskebørster som er holdbare, flotte at se på og med et godt greb, de har valgt, at lave udskiftelige børstehoveder. Det betyder, at træskaftet og børstehovedet kan skrues fra hinanden og børstehovedet kan udskiftes. Det flotte børstehåndtag kan holde i lang tid så hvorfor udskifte det?

Ved at genbruge træhåndtaget, så sparer du miljøet for et træskafte. Et træskafte kan godt nok kun give et lille bitte bidrag til at øge bæredygtigheden, men alt tæller i det globale regnskab og dette lille skridt er blevet populært, det er fornuftigt og så sparer du også penge. Hvorfor bruge penge på et skafte, når det stadig er pænt og funktionelt.

Indhold: Æsken indeholder 2 stk. børstehoveder, sorte med sorte strå.

Original titel: Meraki, Replaceable Dish Brush Heads.

Størrelse: H: 6 cm med en diameter på 8 cm.

Fremstillet af Meraki, som er et danske firma som både udvikler og producerer produkter til den almindelige husholdning og mange hudplejeprodukter i høj kvalitet.