Meraki håndsæbe, Meadow Bliss, 490 ml

Meraki Flydende håndsæbe fra serien Meadow Bliss.

Indhold: 490 ml. i flaske med pumpe.

Miljømærkning: Ja, flere.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

149,00DKK 119,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Flydende håndsæbe, Meadow Bliss fra Meraki

Meraki håndsæbe certificeret EcoCert og Cosmos Organic.

Den Flydende håndsæbe fra Meraki har en virkelig dejlig duft fra de æteriske olier som er tilsat sæben. På etiketten står der på engelsk ”Caring and effective with oats and acerola extract” som oversat betyder Plejende og effektiv med havre og acerolaekstrakt og hvad er så acerola.

Acerola er en tropisk bærfrugt med et højt indhold af C-vitamin. Frugten kaldes også for Barbados Cherry. Acerola er kendt på det danske marked, hvor Acerola sælges som tablet eller i pulverform med højt C-vitamin indhold.

Vejledning til brug: Påfør en passende mængde flydende håndsæbe på den fugtige hånd, skum op og skyl godt efter med rent vand. Ved at skylle hænderne på forhånd, så de er fugtet, så sparer du på dels på håndsæben, dels og mere vigtigt er det at den påførte sæbe lettere fordeles til alle dele af hånden og fingrene. Hænderne bliver ganske enkelt renere.

Indhold: 490 ml. i rødbrun plastikflaske med sort pumpe. Placering: De fleste har håndsæben stående på bordet ved siden af køkkenvasken eller vasken på badeværelset, men har du pladsen til det, så kan du overveje om det er mere praktisk med et eller flere vægophæng. Vægophæng fra Meraki passer til alle flasker med flydende sæbe, håndlotion, body wash men også til flaskerne med opvaskemiddel.

Emballage: Flasken og pumpen er fremstillet af to forskellige plastmateriale PET og PP, derfor skal du når den tomme flaske smides ud, skrue pumpen fra flasken og smid begge dele i container for plastik. Flere af vores affaldssorteringsanlæg er i dag i stand til at sortere de forskellige plasttyper fra hinanden, derfor bliver værdien og genbrugsgraden af vores affald også kraftigt forøget.

Hvem er Meraki?

Meraki er en dansk familieejet multibrand-virksomhed, der er dedikeret til at skabe elegant designede produkter og inkorporere aktuelle forbrugertrends. Selv skriver de på deres hjemmeside at innovation og kreativitet løber i deres DNA. Meraki’s historie begyndte i 2002 under navnet House Doctor, et navn som afspejler hvem men er – og firmaets formål, siden da er flere mærker kommet til herunder Meraki.

Links til andre produkter

Var denne Meraki Meadow Bliss ikke lige den sæbe du ønskede og vil du se flere af vores andre produkter, så klik her på Flydende håndsæbe, så finder du alle sæberne fra Meraki men også fra andre danske firmaer. Du kan også klikke på link til Meraki, så fører vi dig til siden med alt fra Meraki.