Meraki Body butter, Meadow Bliss, 200 ml

Meraki Body Butter fra serien Meadow Bliss.

Indhold: 200 ml. i krukke.

Miljømærkning: Ja, flere.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

175,00DKK 125,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Body Butter, Meadow Bliss fra Meraki

Meraki økologisk body butter fra serien Meadow Bliss. Denne certificeret økologiske body butter fra Meraki efterlader din hud blød og smidig uden at gøre den fedtet. Aloe vera, sheabutter og en række nærende olier fra mandel, solsikke og oliven lindrer og gennemfugter din tørre hud. Den nærende body butter kommer med duften Meadow Bliss, som har noter af bitter citrus. Massér nænsomt en passende mængde body butter ind i en tør og ren hud.

Hvad er en Body Butter?

En Body Butter er en tyk og relativ fast creme, som smelter og bliver lind og mere flydende når den varmes op til kropstemperaturen. Du oplever, at en Body Butter ikke er helt så let at få op ad krukken som en almindelig creme, men når den så første er kommet på huden, så fordeles det let og evnen til at trænge ned i huden er let.

Anvendelse: Start med at komme en klat Body Butter op i hånden så det varmes op. Påfør derefter en passende mængde Body Butter på den rene og tørre hud. Hvis kroppen er fugtig efter badet, så vil vandet forhindre den tykkere flydende Body Butter i at trænge ind i huden, Huden kommer til at virke fedtet og glat, sker dette ved en fejl så fortsæt med at gnide hænderne. Du kan anvende Meraki’s Body Butter overalt på kroppen.

Body Butter er generelt særdeles velegnet til meget tør hud herunder albuer, knæ, skinneben og andre meget tørre steder. Har du revner eller små rifter i huden, så heles de lettere når huden er blødgjort med en Body Butter.

Indhold: 200 ml.

Emballage: Plastikkrukke flad med en diameter på ca. 9 cm og med et sort skruelåg. Når krukken er tømt smides krukke og låg i container for plastikaffald.

Hvem er Meraki?

Meraki som har fremstillet denne Body Butter er en dansk familieejet multibrand-virksomhed, der er dedikeret til at skabe elegant designede produkter og inkorporere aktuelle forbrugertrends. Selv skriver de på deres hjemmeside at innovation og kreativitet løber i deres DNA. Meraki’s historie begyndte i 2002 under navnet House Doctor, et navn som afspejler hvem men er – og firmaets formål, siden da er flere mærker kommet til herunder Meraki.

Links til andre produkter

Silky Mist Body Butter er blot en af mange produkter i vores sortiment i denne kategori. Men synes du ikke lige at det skal være denne Body Butter som skal i kurven, så klik her på link til Bodylotion for her har vi samlet alle vores Body Butter og Bodylotion produkter fra både Meraki og andre danske producenter. Vi du gerne se alt fra Meraki igen, så klik på Meraki linket.