Meraki opvaskemiddel, Herbal nest, 490 ml

Svanemærket opvaskemiddel.
125,00DKK 99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Svanemærket opvaskemiddel, Herbal nest

Den dejligt duftende Meraki opvaskemiddel Herbal nest på dansk "Urtereden", som er svanemærket og har en frisk og enhelt vidunderlig duft af urter, salvie, citrus og moskus. Med mange opvaskemidler bruger man for meget til en balje eller i gryden eller panden som skal sættes i blød. Meraki har på alle deres opvaskemidler monteret en doseringspumpe. Faktisk er de kun nødvendigt at bruge bare 2 ml opvaskemiddel til 5 liter vand. 

Meraki produkter er dekorative og denne rødbrune plastikflaske med en etikette som fuldstændig har samme farve som flasken er da heller ingen undtagelse.

Indhold: 490 ml i flaske med pumpe

Mærkning: Svanemærket. Nye regler i EU foreskriver nu, at produkter som ved forkert brug kan være farlige, skabe allergiske reaktioner, derfor har mange almindelige husholdningsprodukter får tilføjet et " ! " i en rød firkant, således også dette Meraki produkt. På bagsiden af etiketten kan man læse om forholdsregler.  

Hint: Prøv også den prisvindende opvaskebørste fra Meraki med træskafter i sort eller bambus og med runde udskiftelige børstehoveder.

Meraki er et dansk firma som blandt andet udvikler og producerer produkter til husholdning. Aktuelt kan du købe opvaskemiddel i tre forskellige duftvarianter og flasker i to forskellige størrelser.