Badeanstalten håndsæbe, Kalejdoskop

Sæben kan både bruges til håndvask, i brusebadet og til ansigtet.

Vægt: Ca. 150 gram.

59,00DKK 43,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe med eucalyptus og lavendel

Et stort smukt sæbestykke med livlige farver, figurer og former med de energiske farver som Badeanstalten selv beskriver Badeanstalten som et Kalejdoskop derfor navnet.

Håndsæben beskrives som livlig og energisk velvære. En sæbe der leger med vinkler, spejlinger, dynamiske farver og dufte. Et eucalyptus og lavendelduftende kaos af former, skæringspunkter, vinkler og grader, der tilsammen skaber en sanseoplevelse for både øje og næse. En unik og særlig sæbe, der bare skal opleves!

I Badeanstaltens håndlavede sæber er der lagt vægt på, at sæberne ikke virker for udtørrende, samt at sæberne har en god balance mellem store bobler, cremet skum og glid. Sæberne er lavet på en base af vegetabilske olier og med et højt indhold af glycerin, der virker fugtgivende.

Sæben kan både bruges til både håndvask, i bruse eller karbadet og er mild til ansigtet.

  • Dansk produceret
  • Velegnet til veganere
  • Kun æteriske olier

Mængde: Håndsæben er fremstillet med en vægt på 150 gram men lidt af fugten forsvinder de første uger og den kryber en smule.

Emballage: Håndsæben er pakket i et beskyttende plastikhylster med hul, så sæben kan ånde. Plastikhylsteret skal smides i containeren for genbrugsplast. 

Fremstillet: Håndsæben er fremstillet af Badeanstalten, Nørresundby, Danmark.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores håndsæber, det vi også kalder sæbestykker eller faste sæber fra både Badeanstalten og de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for håndsæbe.