Badeanstalten håndsæbe, Ugen der gik

Universal og lækker håndsæbe med mange anvendelsesmuligheder.

Frisk duft af lavendel.

59,00DKK 43,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe med Lavendel

Et stort og virkelig smukt sæbestykke med en baggrund i farve som naturlig råsæbe og heri er der blandet mange små nister af blå, røde, grønne og sorte farver.

Hver fredag tager Badeanstalten ugens sæberester og blander i en friskrørt lavendelsæbe. Resultatet er en spændende, farverig sæbe, som vi har navngivet “Ugen der gik”. Tag sæben med dig i badet og lad lavendelolien berolige tankerne, så du kan give slip på ugen der gik og lade op til en ny.

I Badeanstaltens håndlavede sæber er der lagt vægt på, at sæberne ikke virker for udtørrende, samt at sæberne har en god balance mellem store bobler, cremet skum og glid. Sæberne er lavet på en base af vegetabilske olier og med et højt indhold af glycerin, der virker fugtgivende.

Sæben kan både bruges til både håndvask, i bruse eller karbadet og er mild til ansigtet.

  • Dansk produceret.
  • Velegnet til veganere.
  • Kun naturlige æteriske olier.

Mængde: Håndsæben er fremstillet med en vægt på 150 gram men lidt af fugten forsvinder de første uger og den kryber en smule.

Emballage: Håndsæben er pakket i et beskyttende plastikhylster med hul, så sæben kan ånde. Plastikhylsteret skal smides i containeren for genbrugsplast. 

Fremstillet: Håndsæben er fremstillet af Badeanstalten, Nørresundby, Danmark.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores håndsæber, det vi også kalder sæbestykker eller faste sæber fra både Badeanstalten og de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for håndsæbe.