Badeanstalten barndomsminder håndsæbe

Badeanstalten håndsæbe, Barndomsminder

Badeanstalten, Barndomsminder.

Håndsæbe og badesæbe.

Fremstillet af naturlige ingredienser og uden brug af kunstig farve og parfume.

Indhold: 150 gram.

Køb i e-mærket webshop, levering kun 1-3 dage.

59,00DKK 43,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe med palmarosa og appelsin

Intet kan vække minder som en dejlig duft. Den kan være knyttet til steder, personer eller oplevelser, som har haft en særlig betydning for dig. Denne sæbe hylder de lavendelduftende barndomsminder og egner sig særligt godt til et beroligende bad før sengetid. Luk øjnene og lad dig glide tilbage til barndommens varme stunder eller giv sæben som en gave og skab nye minder.

I Badeanstaltens håndlavede sæber er der lagt vægt på, at sæberne ikke virker for udtørrende, samt at sæberne har en god balance mellem store bobler, cremet skum og glid. Sæberne er lavet på en base af vegetabilske olier og med et højt indhold af glycerin, der virker fugtgivende.

Sæben kan både bruges til både håndvask, i bruse eller karbadet og er mild til ansigtet.

  • Dansk produceret.
  • Velegnet til veganere.
  • Indeholder kun naturlige æteriske olier.

Mængde: Håndsæben er fremstillet med en vægt på 150 gram men lidt af fugten forsvinder de første uger og den kryber en smule.

Emballage: Håndsæben er pakket i et beskyttende plastikhylster med hul, så sæben kan ånde. Plastikhylsteret skal smides i containeren for genbrugsplast. 

Fremstillet: Håndsæben er fremstillet af Badeanstalten, Nørresundby, Danmark.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores håndsæber, det vi også kalder sæbestykker eller faste sæber fra både Badeanstalten og de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for håndsæbe.