Badeanstalten håndsæbe, Morgensang

Universal og lækker håndsæbe med mange anvendelsesmuligheder.

Duft af frisk citrus fra Litsea Cubeba.

59,00DKK 43,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe litsea cubeba & lavendel

Frisk sæbe med stimulerende æteriske olier til munter sang i morgenbadet.

Morgensang har en glad og opløftende citrusduft af Litsea Cubeba, og sæbebaren lyser op på ethvert badeværelse med sin smukke gule farve. En hjælpende hånd når det kniber med at være morgenfrisk. Frisk sæbe med stimulerende æteriske olier til munter sang i morgenbadet. Morgensang har en glad og opløftende citrusduft af Litsea Cubeba, og sæbebaren lyser op på ethvert badeværelse med sin smukke gule farve. En hjælpende hånd når det kniber med at være morgenfrisk.

I Badeanstaltens håndlavede sæber er der lagt vægt på, at sæberne ikke virker for udtørrende, samt at sæberne har en god balance mellem store bobler, cremet skum og glid. Sæberne er lavet på en base af vegetabilske olier og med et højt indhold af glycerin, der virker fugtgivende.

Sæben kan både bruges til både håndvask, i bruse eller karbadet og er mild til ansigtet.

  • Dansk produceret.
  • Velegnet til veganere
  • Kun æteriske olier.

Mængde: Håndsæben er fremstillet med en vægt på 150 gram men lidt af fugten forsvinder de første uger og den kryber en smule.

Emballage: Håndsæben er pakket i et beskyttende plastikhylster med hul, så sæben kan ånde. Plastikhylsteret skal smides i containeren for genbrugsplast. 

Fremstillet: Håndsæben er fremstillet af Badeanstalten, Nørresundby, Danmark.

Gode links, så du let kommer videre. Alle de spændende produkter fra Badeanstalten finder du her, mens alle vores håndsæber, det vi også kalder sæbestykker eller faste sæber fra både Badeanstalten og de andre gode danske producenter finder du ved at klikke her for håndsæbe.