Remember fra Willow Tree

Willow Tree, Remember

Figuren måler 13 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop.

Pakket i original Willow Tree æske med tekst om figuren.

175,00DKK 150,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Remember 

Willow Tree figuren er et symbol på, at blive husket, at nogen vil huske dig. Huske kan være hvis nogen skal flytte, rejse eller på anden måde være adskilt, altså en påmindelse så vi huske hinanden.  

Idé og design: Susan Lorgi 

Original titel: Always, I will remember - art.no. 

Højde / materiale: 14,0 cm / Polystone

Levering: Leveres i original Willow Tree æske

Hendes gestus kunne være en reference til minde om en begivenhed, en ven eller til en som man elsker, eller en betydelig punkt i et forhold. Det kan være en "miss-you" figuren, et symbol på, når nogen er fraværende, eller givet som en gave, når du vil have nogen til at huske dig. Det kan være en påmindelse om en person, der ikke er med dig, men stadig meget til stede. Dette er en meget personlig brik i at det kan være en følelsesmæssig tid, der er kendt eller delt ved blot giveren og modtageren.

Gode links, så du let kommer videre. Kom tilbage til alle figurerne og listens top med et klik her på Willow Tree så starter du øverst på listen. Hvis en figur er udsolgt bliver den ikke vist, men prøv vores søgefelt hvis du ikke lige kan huske hvad en figur hedder. Du behøver ikke skrive Willow Tree først, hvis du kender et ord i titlen.