Love of Learning fra Willow Tree

Willow Tree, Love of Learning | Med bog H: 13,5 cm

Figuren måler 13,5 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop.

Pakket i original Willow Tree æske med tekst om figuren.

170,00DKK 150,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Love of Learning fra Willow Tree

Figuren forestiller en pige, som holder en åben bog op mod hendes bryst. Hun er åben, har tilegnet sig viden, derfor er figuren også velegnet som en gaveidé til studenten, dimittenden eller den som på anden måde enten afslutter eksamen eller skal læse videre. Figuren er altså et tillykke eller en hint om, at det at læse åbner sindet. Original titlen Love of Learning er suppleret med "Open books, open minds".

Idé og design: Susan Lordi som er skaberen af alle Willow Tree figurerne er fra Kansas i USA. Alle figurerne er skabt af hende selv ved modellering i ler. Vi kommunikerer på mange måder foruden tale, f.eks. ved brug af ansigtet men også ved hovedstilling, kropspositioner og meget andet. Willow Tree figurerne er utroligt stærke i holdninger og ud fra dem er det tydeligt, at afkode figurernes sindstilstand.

Original titel: Love of Learning, art.no. 26165

Højde og materiale: Figuren måler 13,5 cm og er fremstillet i Polystone. Polystone kan beskrives som knust natursten og farvepigmenter bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så vil materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres fra os i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.