For You fra Willow Tree

Willow Tree, For You, H: 13 cm

Just a little something
239,00 DKK 209,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

For you fra Willow Tree

Munter og solrige, vilde blomster er forårsbebudere. Blomster er metaforer for de venskaber, der lysner over vores liv. Figuren er en god gaveide hvis der skal udtrykkes påskønnelse og taknemmelighed til lærer, frivillige, donorer, omsorgspersoner eller blot til alle dem der elsker blomster. Original titlen er For you og bliver af Susan Lordi suppleret med "Just a little something".

Idé og design: Susan Lordi er fra Kansas i USA. Hver eneste figur bliver skabt af hende selv og som håndarbejde. De fleste af figurerne er formgivet ved udskæret i træ. Hverken på Heart and Soul eller andre af Willow Tree figurerne er der ikke lavet tydelige ansigtstræk i stedet er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: For you, art.no. 27672

Højde og materiale: 13 cm og fremstillet i Polystone. Polystone kan beskrives som knust natursten og farvepigmenter bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres fra os i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.