Close to me, Mor og datter fra Willow Tree

Willow Tree, Close to me, H: 20 cm

Apart or together, always close to me.
413,00 DKK 363,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Close to me fra Willow Tree

Figuren forestiller en ældre kvinde som omfavner en yngre kvinde, de har den samme cremefarvede kjoler på, men kikker man på detaljerne, så er det kjoler med samme mønster. Mønsteret er vinranker men bladene og vinrankerne fletter de to figurer sammen. Original titlen "Close to me" er suppleret med "Apart or together, always close to me".

Idé og design: Susan Lordi er fra USA, nærmere bestemt Kansas. Figurerne formgives i ler og tilrettes indtil figurerne står helt skarpe. Ansigterne indeholder ikke mange detaljer til gengæld er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: Close to me, art.no. 26222

Højde og materiale: 20 cm og fremstillet i Polystone. Polystone kan beskrives som knust natursten og farvepigmenter bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres fra os i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.