New Dad fra Willow Tree

Willow Tree, New Dad | Far med baby H: 15 cm

Figuren måler 15 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop.

Pakket i original Willow Tree æske med tekst om figuren.

355,00DKK 315,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


New Dad fra Willow Tree

Figuren forestiller en mand som lige er blevet far. Han sidder med den lille baby liggende mellem hans ben og ansigtet vendt op mod hans, så deres blikke mødes. Ærefrygt og undren over hvad der kommer suppleres titlen med. Den originale titel er New Dad bliver af Susan Lordi suppleret med "In awe and wonder of what's to come" Open hearts, sharing souls, trusted friends".

Idé og design: Susan Lordi er fra Kansas i USA. Hver eneste figur bliver skabt af hende selv og som håndarbejde. De fleste af figurerne er formgivet ved udskæret i træ. Hverken på veninder og de fleste andre Willow Tree figurer er der ikke lavet tydelige ansigtstræk i stedet er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: New Dad, art.no. 26129

Højde og materiale: 15,2 cm og fremstillet i Polystone. Polystone kan beskrives som knust natursten og farvepigmenter bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.

Gode links, så du let kommer videre. Vil du se alle figurerne så klik her på Willow Tree. Er der en bestemt figur du søger, men ikke kan huske navnet, så skriv blot det du kan huske. Du får det som passer bedst til din søgning som første produkt.