Beautiful Wishes fra Willow Tree

Willow Tree, Beautiful Wishes | Med blomster, H: 13 cm

Figuren måler 13 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop.

Pakket i original Willow Tree æske med tekst om figuren.

279,00DKK 230,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Beautiful Wishes fra Willow Tree

Figuren er en kvinde som står med favnen fyld med Calla liljer. Calla liljen er en stærk blomst, et symbol på majestætisk skønhed. Figuren udtrykker kærlighed, omsorg men også bare en figur til dem som bare elsker blomster. Figuren og Calla liljen udtrykker også et rent og enkelt ønske om skønhed og fred i vores liv. Figuren passer sig til fødsel, ægteskab, jubilæer, i sympati og i erindring. Smukke ønsker, som blomster sender vi til dem som vi holder af og om. Den originale titel er "Beautiful Wishes" og titlen bliver suppleret med "A gathering of beautiful wishes for you - love, health, happiness".

Idé og design: Susan Lordi er fra Kansas i USA. Figuren er i første omgang skabt i ler, hvor hver eneste detalje bliver udskåret og efterfølgende farvelagt. Det er karakteristisk for Willow Tree figurerne, at de ikke indeholder mange ansigtsdetaljer til gengæld er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: Beautiful Wishes, art.no. 26246

Højde og materiale: Figuren måler ca. 14 cm og fremstillet i Polystone. Materialet beskrives som knust natursten, blandet op med farvepigmenter og bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.

Rengøring: Willow Tree figurerne tørres af med en tør støvklud eller afstøvningskost. Brug ikke vand eller rengøringsmidler.