Angel of Comfort fra Willow Tree

Willow Tree, Angel of Comfort | Med hund, H: 8 cm

Figuren måler 8 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop.

Pakket i original Willow Tree æske med tekst om figuren.

225,00DKK 190,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Angel of Comfort fra Willow Tree

Figuren forestiller en sød lille drengeengel, der krammer sin bedste ven. Denne engel er den eneste drengefigur med vinger i den store serie af engle. Denne figur en meningsfuld for enhver mor til en søn, og lige så vigti som et helbredende erindringsstykke. Den originale titel er "Angel of Comfort" og titlen bliver suppleret med "Offering an embrace of comfort and love".

Idé og design: Susan Lordi er fra Kansas i USA. Figuren er i første omgang skabt i ler, hvor hver eneste detalje bliver udskåret og efterfølgende farvelagt. Det er karakteristisk for Willow Tree figurerne, at de ikke indeholder mange ansigtsdetaljer til gengæld er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: Angel of Comfort, art.no. 26062

Højde og materiale: Figuren måler ca. 9 cm og fremstillet i Polystone. Materialet beskrives som knust natursten, blandet op med farvepigmenter og bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.

Rengøring: Willow Tree figurerne tørres af med en tør støvklud eller afstøvningskost. Brug ikke vand eller rengøringsmidler.