Heart and Soul fra Willow Tree

Willow Tree, Heart and Soul, H: 11,5 cm, to veninder

Figuren måler 11 5cm.

Køb i e-mærket dansk webshop.

Pakket i original Willow Tree æske med tekst om figuren.

380,00DKK 335,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Heart and Soul fra Willow Tree

Figuren forestiller to veninder siddende på en bænk, tydeligvis fanget i et fortroligt øjeblik. Der er direkte øjenkontakt og figurerne illustrerer fortrolighed og åbne hjerter. Original titlen Heart and Soul bliver af Susan Lordi suppleret med "Open hearts, sharing souls, trusted friends".

Idé og design: Susan Lordi er fra Kansas i USA. Hver eneste figur bliver skabt af hende selv og som håndarbejde. De fleste af figurerne er formgivet ved udskæret i træ. Hverken på Heart and Soul eller andre af Willow Tree figurerne er der ikke lavet tydelige ansigtstræk i stedet er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: Heart and Soul, art.no. 26099

Højde og materiale: 11,5 cm og fremstillet i Polystone. Polystone kan beskrives som knust natursten og farvepigmenter bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres fra os i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.

Note: Skal du bruge figuren til gave, ja så pakker vi den gerne ind, du skal blot sætte et kryds.