Home, Family is home fra Willow Tree

Willow Tree, Home, H: 22 cm

Together, our family is home.
430,00 DKK 380,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Home fra Willow Tree

Det er en gave at fejre nye begyndelser, nye babyer, nye familier... og de kærlige forhold, der udvikler sig mellem forældre og barn. Denne figur forestiller et kommende forældrepar, hvor manden lægger sin hånd på kærestens mave, mens hun samtidigt lægger sit hoved ind til hans skulder. Den originale titel er "Home" og bliver suppleret med "Together, our family is home".

Idé og design: Susan Lordi er fra Kansas i USA. Figuren er i første omgang skabt i ler, hvor hver eneste detalje bliver udskåret og efterfølgende farvelagt. Det er karakteristisk for Willow Tree figurerne, at de ikke indeholder mange ansigtsdetaljer til gengæld er der lagt vægt på hovedstilling, kropsholdning og andre katakteristike træk for situationen.

Original titel: Home, art.no. 26252

Højde og materiale: Figuren måler ca. 22 cm og fremstillet i Polystone. Materialet beskrives som knust natursten, blandet op med farvepigmenter og bundet sammen af acrylharpiks. Polystone har en vægt næsten som porcelæn, det er stærkt med kan ikke tåle direkte og hårde stød, så kan materialet revne. 

Levering: Alle Willow Tree figurerne leveres i de originale æsker. På æskerne kan du læse om Susan Lordi på den ene side og tankerne bag formgivningen og udtrykkene på den anden side. Når kassen åbnes står figuren godt beskyttet, så den ikke bliver skaden under transport.

Rengøring: Willow Tree figurerne tørres af med en tør støvklud eller afstøvningskost. Brug ikke vand eller rengøringsmidler.