Munkholm, håndlavet med naturlige og økologiske råvarer

Munkholm hudpleje produkterne er alle håndlavet og i fremstillingen indgår der hverken kunstig farve, parfume, parabener og hormonforstyrrende stoffer. Tina Munkholm er gået et skridt videre, så nu er mange produkter blevet Organic mærket.

Munkholm laver også opvaskemiddel og rengøringsmiddel og sidste nyt er 1 liters flasker til opfyldning af 250 eller 500 ml glasflaskerne.

Læs mere om Munkholm og produkterne nederst på denne side under alle produkterne.

 

2

Hudpleje fra Munkholm

Et stort sortiment af Munkholm sæbe, creme, scrub og andet hudpleje. Tina Munkholm fra Holbæk startede sin virksomhed hjemme i privaten, men da Munkholm voksede blev produktionen flyttet til større lokaler, men traditionen med at lave alt fra bunden og at det skal være håndlavet bliver fastholdt. 

Sortiment:

Munkholm kan tilbyde et bredt sortiment af sæbe, flydende håndsæbe og hudplejeprodukter til ansigt og krop. De fleste produkter er i dag emballeret i apotekerglas og apotekerflasker. De brune glas og flasker passer perfekt ind i det nye nordiske design og signalere i høj grad kvalitet, bæredygtighed og valg af naturlige ingredienser. 

Fodpleje og fodbad

Et par af Munkholm produkterne skal have lidt ekstra opmærksomhed. Fodbadesalt og Fed Fodcreme hjælper mange personer med meget tør og irriteret hud på fødderne. Mange af disse problemer kan du imidlertid selv løses med lidt gør det selv fodpleje. Et godt fodbad med fodbadesalt, derefter høvles eller raspes hård hud og endelig slutter du din fodpleje af  med Fodolie eller Fed Fodcreme. Læs meget mere om fodpleje her.

Top 3 produkter: Munkholm ansigtscreme morgenfrue, Munkholm aftershave og saltskrub med rose.

Munkholm saltskrub er virkelige gode og dem vil vi meget gerne anbefale, men for fuldstændighedens skyld er her et link til samtlige de saltskrub eller body scrub vi har i vores sortiment. Har du fundet en favorit her, så bliver den også vist hvis du klikker her for samtlige saltskrub.