Creme Metamorphique, A-vitamin 145 ml fra Beauté Pacifique,

Beaute Pacifique, Creme Metamorphique, A-vitamin 145 ml

Beaute Pacifique.

Jubilæums produkt - 25% større og en pris meget lavere.

Produktet produceres ikke længere i denne kæmpe tube, derfor holder vi et lille ekstra restsalgstilbud op de sidste tuber fra vores lager.

569,00DKK 435,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Creme Métamorphique +25%

Beaute Pacifique natcreme med Anti-Age

Denne patenterede creme er et uunværligt dagligt hjælpemiddel for alle over femogtyve, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn.

Ved at tilføre huden to former for A-vitamin forstærkes og forynges hudens collagenstruktur. Anvendes gerne som natcreme og påføres direkte på den afrensede hud i ansigt og på hals. Absorberes på et øjeblik. Anvendes hver anden dag i den første uges tid for at vænne huden til A-vitaminerne.

Tube med 145 ml.

Det er 25 år siden de første Beaute Pacifique produkter så markedet. Denne Creme Metamorphique skabte kø i Aarhus, hvor de første produkter blev solgt og A-vitamin cremen blev da også hurtigt udsolgt. De store aviser skrev om dette revolutionerende produkt og en kritisk journalist testede efter anvisning den ene side af ansigtet og måtte erkende, at efter en måned var der synlig forskel på venstre og højre side. Nu fejres de 25 år bl.a. med 25% ekstra i tuberne til samme pris. 

Denne tuber nu udgået fra Beaute Pacifiques eget lager og derfor udgår produktet fra vores sortiment, når de sidste produkter er solgt. Normalprisen er eller rettere var kr. 569,- og de sidste tuber sølges til bare kr. 435,- du sparer således kr. 134,-