Toiletskum med aktivt kul fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann, Toiletskum med aktivt kul

75,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Ny effektiv metode til WC rens

Dr. Beckmann har udviklet en ny metode til grundig rengøring af toiletter. Metoden er både hurtig og særdeles effektiv, hvor aktivt kul fjerner genstridigt snavs, dårlig lugt og så virker produktet selv med koldt vand. Produktet er effektivt og forebygger kalk- og urinaflejringer.

Indehold: Æsken indeholder 3 poser á 100 gram.

Brugsanvisning: Hæld hurtigt posens indhold i toilettet. En dybde rensende skum udvikles med det samme. Skyl ud så snart skummet falder sammen og børst skålen igennem. Selv om produktet virker med koldt vand, så foregår kemiske processer hurtigere ved højere temperaturer. Er dit toilet meget tilkalket og du ønsker at øge effekten, så hæld en kandefuld varmt vand men ikke kogende rundt langs toiletkummens indersider inden toiletskummet hældes i kummen.

Advarsel: Produktet har en faremærkat, som fortæller at produktet kan forårsage alvorlig øjenskade, derfor anbefaler vi, at du læser brugsvejledningen grundig igennem inden brug. Ingredienser: <5% anionske overfladeaktive stoffer, Parfumer, Citral, Limonene, Hexylcinnamaldehyd.

Note fra Fjordbutikken: Har du meget kalk i vandet og bygger der sig hurtigt nye lag kalk op, så kan du mellem de grundige rengøringer med Dr. Beckmann’s aktive kul metode, med fordel anvende en WC rens med mælkesyre, som holder kalkopbygningen tilbage. Kom blot mælkesyren på kanterne og lad den blive siddende. Her er link til Ulrich natürlich WC rens.