Dr. Beckmann, 
Tæpperens

Dr. Beckmann, Tæpperens m børste / svamp

Dr. Beckmann, tæpperens.

Klar til brug tæpperens og sæbe.

Indhold: 650 ml. med monteret vaskebørste og svamp.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop.

Dansk etikette og brugsvejledning.

61,00DKK 49,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Tæpperens med børste, Dr. Beckmann

Denne tæpperens sæbe fra tyske Dr. Beckmann er effektiv til at fjerne de mest almindelige typer snavs og pletter fra tæpper og møbler af stof. Dr. Beckmann skriver, at produktet er fremstillet ud fra en særlig formel hvor ilt og sæbe sammen med den indbyggede børste løsner og fjerner plet, skidt og snavs.

Tæpperens sæbe og pletfjerner vanskelige pletter fra jord og rødvin, kaffe, juice, cola, te, fedt, makeup og forskellige former for udendørs snavs, samt snavs fra husdyr.

På toppen af tæpperensflasken er der monteret en kombineret børste og svamp som hjælper tæpperens specielle OXY-drevne rensemiddel ned i tæppet og dets fibre. I og imellem tæppets fibre virker tæpperens opløsende, så både snavs i dybden og den lugt som kommer fra pletterne opløses.

Sådan bruger du tæpperens

Ethvert effektivt rensemiddel kan opløse farverne i et tæppe hvor farverne ikke sidder inden i tæppets fibre, men sidder på fibrenes overflade. Heldigvis forekommer det sjældent med tæpper i modsætnings til noget tøj som ikke er farveægte. MEN for en god ordens skyld, så bør du bruge tæpperens på et ikke synligt sted bag en sofa eller andet, som test af tæppets farveægthed.

Er dit tæppe af ældre dato og generelt nusset, så kan du risikere at tæpperens sæben laver et lyst og rens område som en ø i det mørkere område. Når du renser en ældre tæppe så start med at opløse og fjerne pletten med tæpperens, derefter udvider du området omkring pletten og vasker det fortsat med tæpperens men mindre grundigt. Du opnår det, at området udviskes så du ikke får en velafgrænset lys ren plet.

Dansk brugsvejledning: På tæppernes flaskens bagside har Dr. Beckmann lavet en udførlig beskrivelse af hvordan tæpperens sæbe og pletfjerner virker, men også et par ord om hvordan flasken åbnes. Du kan også læse som allerede beskrevet om test på skjult sted, dupning, børstning og rengøring.

Det findes flere forhandlere af Dr. Beckmann tæpperens nogle forhandlere er tyske, andre sælger tilsvarende produkter fra andre lande. Vi sælger kun Dr. Beckmann tæpperens med dansk etikette og brugsvejledning.

Flaske: På tæpperens flaskens top er der monteret en kombineret børste og svamp.

Se DATABLAD her.

Affald og miljø: Skru hoved af flasken med tæpperens og smid både den kombinerede børste og svamp begge og flasken i container for plastikaffald. Flasken, pumpen og svamp er lavet af forskellige typer plast og nogle sorteringsanlæg kan i dag sortere plastaffaldet i forskellige plasttyper, hvorved værdien af affaldet og mulighed for genbrug øges betydeligt. Som udgangspunkt skal alt materiale skrues fra hinanden inden det smides i containeren.