Vaskemaskinerens med eddike fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann, Vaskemaskinerens med eddike

Flasken indeholder 250 ml svarende til en grundig rengøring.
32,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Flydende vaskemaskinerens

Dr. Beckmann har udviklet denne effektive vaskemaskine rens med eddike, som bekæmper kalk, fjerner snavs og sæberester og beskytter maskinens indre dele. Produktet vedligeholder ligeledes gummi- og metaldele i maskinen. Produktet indeholder aktivt kul og kan anvendes til alle maskinetyper.

Indhold: Produktet indeholder 250 ml svarende til en behandling af vaskemaskinen.

Brugsanvisning: Ryst flasken grundigt før brug. Hæld hele flaskens indhold i vaskemiddelrummer til hovedvask. Start derefter en hovedvask på mindst 40 grader uden forvask og uden vaskemiddel og skyllemiddel. Temperaturen er vigtig for den kemiske proces som produktet igangsætter fungerer ikke særligt effektivt ved lave temperaturer.

Note fra Fjordbutikken: Når vaskemaskinen lugter, så skyldes det, at der rundt i maskinen sætter sig sæberester og skidt og på dem vokser bakterier. Når vaskemaskinen kalker til, så startet det med varmelegemet og derefter på steder hvor vandet kan ligge stille. Har du hårdt drikkevand i dit område, så kan du med fordel anvende et flydende vaskemiddel som indeholder mælkesyre. Kalken i vandet binder sig i en kemisk reaktion syre-base med mælkesyren, så det kalkholdige vand bliver neutraliseret. Her er link til Ulrich natürlich vaskemiddel med mælkesyre.

Se DATABLAD her.