Dr. Beckmann, Magic Leaves, Color 20 stk.

69,00 DKK 49,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Dr. Beckmann, Magic Leaves, kulørt vaskemiddel

Dr. Beckmann har udviklet en ny type vaskemiddel, som hverken er et pulver eller flydende. Produktet er et fjerlet ark, nærmest som et stykke stof som indeholder de vaskeaktive stoffer, så slut med vaskepulver og flydende vaskemiddel.

Produktbeskrivelse: De fjerlette stof vaskemiddel stykker gør tøjvask nemmere end nogensinde. Du kommer blot et enkelt ark i vaskemaskinen og kører vaskeprogrammet igennem på normal vis.

Magic Leaves findes som Color og Universal, hvor Color er designet for vask og farvebevarelse af kulørt tøj. I forbindelse med vaskecyklussen opløses arket fuldstændigt i vandet, selv når der vaskes med lave temperaturer og i kort tid.

Temperatur: Dr. Beckmann Magic Leaves er effektive fra 20-60 grader.

Dosering: En normal vask er defineret til 4,5 kg og hertil anvendes blot et enkelt ark. Bor du et sted med hårdt vand skal du bruge to ark.

Pakke: Pakken er ikke større end en lille A5 boblekuvert og den indeholder 20 vaskeark.

Bæredygtighed: Dr. Beckmann Magic Leaves er en utrolig komprimeret form for vaskemiddel. Produktet fylder mindre end alt andet vaskemiddel, det kræver mindre lagerplads, der er lettere, billigere og mere miljøvenligt at transportere. Produktet indeholder ikke mikroplast og mængden af emballage er yderst begrænset.